ŠOPPA HEAS VÄHEKASUTATUD RIIETE POES KODUST VÄLJUMATA

Riideesemete uuskasutusega puutuvadteatud määral kokku kõik. Riiete elutsüklikeskkonnasõbralik pikendamine ehk riiete laenutamine, edasimüümine, annetamine ja ümbertöötlemine on Eestiski saamas järjest tavapärasemaks. SaadesLeides meeldiva riideeseme justnimelt second-hand-poest, võib rahulolu olla suuremgi kui uhiuue, ent kalli ihuvarju soetamisel.

Paljud meist naudivad võimalust sisustada mõni vaba hetk rõivapoodides erisuguseid huvitavaid kostüüme proovides. Teisi võivad riidelettide mitmekülgne valik ja seal viibivad külastajad aga häirida. Sel põhjusel tellivadki paljud suure osa enda riietest mugavalt internetist, kus pakkumine on tõesti kordades suurem kui mistahes kaupluses. Kas olete aga kunagi netist ostnud kasutatud rõivaid? Kas teadsite, et neid üldse netis müüaksegi? Vaata lähemalt siit – (https://e-kilomax.ee/viriesu-apgerbs/apgerbs/dzinsi.html), ja alljärgnevas artiklis.

Vähekasutatud riideesemed veebipoest

Oma poodidega Tallinnas, Pärnus ja Läti linnades tegutseva Kilomaxi poode on kliendid väärtustanud pikki aastaid. Lääne-Euroopast toodud kvaliteetne kaup pärineb otse sealsetest riiete kogumise- ja sorteerimise punktidest.

Pandeemia kestes otsustas pood oma tuntud kvaliteediga rõivaste ja aksessuaaride müügiks avada ka e-poe, kus huvipakkuvate toodetega võib tutvuda fotode ning kirjelduste vahendusel. Kaupluses müüakse tuhandeid erinevaid riideid tuntud ja vähem tuntud brändidelt, nii et tühjade pihkudega ei pea lahkuma keegi.

Sel moel saab vähekasutatud riiete kaupluses šoppamist kogeda seegi, kes eelistaks oma särgid-püksid välja valida näiteks päevasel ajal kontoris netis surfates. Koduteel jääb üle vaid saadetis automaadist üles korjata. Muidugi on alati oht, et internetist tellitud riideese ei ole päris see, mis pildilt näis, aga siis on võimalik kaup ilma suurema vaevata tagastada.

Riided ja jalanõud meestele ja naistele

Uus meeste- ja naisteriiete e-pood on mõeldud kõigile, kes väärtustavad moodi ja kvaliteeti – valikust leiab tuntud tootjate eksklusiivsed riided ja jalatsid, mis muudavad kandja kõigis situatsioonides enesekindlamaks.

Avades meesteriiete menüü, leiab valikust muuhulgas sajad ja tuhanded särgid, ülikonnad, sviitrid, teksad, mantlid, spordiriided, lühikesed püksid, pidžaamad, jalatsid ja aksessuaarid. Naisteriiete seast leiab muuhulgas kleidid, sviitrid, pluusid, teksad, seelikud, mantlid, ülikonnad, capri püksid, spordiriided, ööriided, ujumisriided, jalatsid ja aksessuaarid. Ühtlasi leiab suure valiku kvaliteetseid rõivaid poistele, tüdrukutele ja väikelastele.

Kilomaxi veebipoest leiate usaldusväärseid rõivaid ja jalanõusid nii meestele, naistele kui ka lastele. Ainult ühe hiireklõpsuga leiab üles kõik eripakkumised ja uued täiendused, mis muudab lehe kasutamise veelgi nauditavamaks.

Pange tähele, et Kilomaxis ei tähenda “kasutatud riided” kunagi seda, et rõivaste kvaliteet oleks kuidagi kannatada saanud. Enamik tooteid on täiesti uued – selles võib oma silmaga veenduda veebilehel www.e-kilomax.lv/et.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *