OSTLE HEAS VÄHEKASUTATUD RIIETE POES KODUST VÄLJUMATA

Riiete taaskasutusega puutuvad kokku kõik. Riideesemete elutsükli säästlik pikendamine ehk riiete laenamine, müümine, äraandmine ja taaskasutus on ka Eestis saamas järjest igapäevasemaks. Ostes meeldiva riietuseseme second-hand-poest, on rõõm küllap suuremgi kui tuttuue, ent kallihinnalise ihuvarju ostmisel.

Paljude jaoks on mööda riidepoode ja kaltsukaid uitamine üks paremaid lõõgastusi. Ent vahest olete vahel näinud ka igavlevaid šoppajate kaaslasi, kes seal melus parema meelega sel hetkel ei oleks. Nemad sooviksid oma riidekappi uusi riideid otsida pigem internetist. Suur on mõne inimese üllatus, kuuldes, et netist võib leida ka väga kvaliteetseid vähekasutatud rõivaid. Vaata siit – naiste riided!

Hinnatud pood nüüd brauseris

Tallinnas ja Pärnus tegutseva Kilomaxi poode on häid riideid armastavad kliendid väärtustanud aastaid. Inglismaalt, Šveitsist, Itaaliast ja Hollandist valitud kvaliteetne, ilma kulumismärkideta kaup pärineb otse sealsetest rõivaste kogumispunktidest.

Pandeemia jätkudes otsustas kauplus oma rõivaste müügiks avada ka netipoe, kus huvipakkuvate toodetega saab tutvuda fotode ja kirjelduste abil. Kaupluses müüakse tuhandeid riideesemeid tuntud ja vähem tuntud brändidelt, nii et tühjade kätega ei jää keegi.

Nii on teil võimalus osta endale meelepärased uued või vähekantud riided kodust väljumata. Tellimuse saab vormistada paari minutiga ning kaup saadetakse sobivasse pakiautomaati. Kui aga tellitud tooted teatud põhjustel teid ei rahulda, võib ostetud riided ka tagastada.

Riided ja jalanõud meestele ja naistele

Uus meeste- ja naisteriiete netipood on mõeldud neile, kes väärtustavad head väljanägemist ja kvaliteeti – valikust leiab tuntud kaubamärkide erilised riided ja jalavarjud, mis muudavad nende kandja igas olukorras enesekindlamaks.

Avades kodulehel meesteriiete sektsiooni, leiab eest muuhulgas sajad ja tuhanded särgid, ülikonnad, kardiganid, teksad, mantlid, spordiriided, lühikesed püksid, ujumisriided, jalanõud ja aksessuaarid. Naisteriiete seast leiab muuhulgas sajad kleidid, kardiganid, pluusid, püksid, retuusid, joped, ülikonnad, capri püksid, spordiriided, aluspesu, rasedusriided, jalanõud ja aksessuaarid. Ühtlasi leiab hulga kvaliteetseid rõivaid poistele, tüdrukutele ja väikelastele.

Kilomaxi veebipoest leiate endale kauakestvaid rõivaid ja jalatseid nii meestele, naistele kui ka lastele. Ainult ühe klikiga leiate kõik eripakkumised ja uued tooted, mis muudab koduse ostlemise veelgi nauditavamaks.

Pange tähele, et Kilomaxis ei tähenda mõiste “kasutatud riided” kunagi seda, et riiete kvaliteet oleks kuidagi kannatada saanud. Enamik müüdavaid riideid on täiesti uued – selles võib oma silmaga veenduda aadressil www.e-kilomax.lv/et.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *