HOKIPOOD, KUST SAAD VALIDA VAJALIKU HOKIVARUSTUSE

On õige aeg valmistuda lähenevaks hoki hooajaks. Tule kindlasti läbi ja avasta, milliste toodetega rõõmustab Sind hokipood sel hooajal. Kahtlemata oleme toodete valiku mõttes riigis esikohal.

Tahaksime headele klientidele pakkuda ainult korralikku kaubavalikut. Hooaja alguse puhul on poes ka häid pakkumisi – ära maga neid maha!

https://hockeypoint.ee/ee_ee/kotid

TURVALINE VARUSTUS

 

Kaubavalikus on üsnagi suur valik hokivarustust ainult professionaalsetelt firmadelt. Uisud, riietus, kotid, kaitsed, kepid – tutvu valikuga meie e-poes! Panime kirja, mida meie hoki varustus täpsemalt tähendab.

 

HOKIKEPID

 

Pakkumises on hokikepid nii lastele kui ka täiskasvanutele. Saad valida hokikeppi nii värvi, kui ka kaubamärgi järgi. Kui tahaksid rohkem infot selle kohta, kuidas kujuneb hokikeppide hind, siis meie meeskond seletab.

Vaata meie e-poodi ja kes teab – ehk saad endale uue ja ägeda hokikepi!

 

UISUD

 

Meie esinduskaupluse valikus on nii hokiuisud kui ka uisud iluuisutamise jaoks.Mõlemat tüüpi uisud on päris mitmekülgses valikus ja mitmesuguste detailidega.   Jäähoki uisud leiad eraldi rubriigi all. Filtri abiga saad mängida uiskude omadustega ning leida just see kõige sobivam. Uisud on nii iluuisutamise kui ka jäähoki alal tähtsaim osa varustusest ja seetõttu on põhiline, et uisud oleks korralikud ja vastupidavad. Lisaks saaksid juurde muretseda ka erinevaid mitmesuguseid, sh uisukotid, terad ja terahoidjad.

 

RIIETUS

 

Riietuse lehe all leidub nii suvist kui talvist riietust. Suvise valiku alla kuuluvad samuti nokamütsid.  Mütsid on pesapalli tüüpi. Kodulehe filtri abiga saad valida nii suuruse, värvi kui ka kaubamärgi järgi.

 

Teine popp kaup on hokisärgid. Kuuli prindiga või hea hingavusega – saad valida kõik omadusi koos või eraldi. Kuid kindel on üks – ükskõik, mille valid, on see korralik.

 

TULE ŠOPPAMA!

 

Oleme hokivarustuse edasimüümisega tegelenud üle kahekümne aasta, saame aru kui tähtis on varustuse vastupidavus. Kui tahad muretseda tooteid garantiiga – vali meie hoki pood. Aitame sind vajaliku infoga, et leiaksid endale sobivaima asja. Hoki uisud ja hoki kepid on tegelikkuses väga palju detailsemad kui alguses tundub. Pluss leiate meie juurest ka kõige uuemad kaubad.

Uus hooaeg – uus varustus!

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *