HOKIPOOD, KUST SAAD VALIDA SOBIVA HOKIVARUSTUSE

Säti ennast valmis – põnev hooaeg on jälle algamas! Tule ja vaata, milliste toodetega kostitab Sind hokipood algaval sessoonil. Muidugi oleme kaupade valiku mõttes riigis esikohal. Teeme tööd selle nimel, et meie poe valikus oleks pidevalt ainult kvaliteetseim ja kaasaegsem varustus. Jäähokihooaja alguse puhul on kaupluses ka häid pakkumisi – ehk leiad ka endale midagi sobivat!

https://hockeypoint.ee/

HEA KVALITEEDIGA VARUSTUS

 

Valikus on üsnagi suur valik varustust vaid professionaalsetelt kaubamärkidelt. Meie toodete seas on uisud, kepid, kaitsmed ja lisatarvikud – kõik, mida jää peal vajada võiksid. Allpool on täpsem ülevaade sellest, milline hoki varustus on meie e-kaupluses saadaval.

 

HOKIKEPID

 

Erisuurusega hokikepid – laste ja täiskasvanute hoki kepid ja nende lisatarvikud. Filtri abiga märgi endale sobivad kriteeriumid ja näed vastavat tootevalikut. Kui sooviksid rohkem infot selle kohta, kuidas määratakse hokikeppide hind, siis võta julgelt meie meeskonnaga ühendust.

Kiika meie e-poodi ja kes teab – ehk saad endale uue ja ägeda hokikepi!

 

UISUD

 

Meie veebikaupluse tootevalikus on nii hokiuisud kui ka uisud iluuisutamise jaoks.Mõlemat tüüpi uisud on üsna mitmekülgses valikus ja mitmesuguste nüanssidega.   Jäähoki uisud leiad eraldi rubriigi all. Otsingufiltri abiga on võimalik varieerida uiskude varustatavusega ning leida just see kõige parem. Uisud on nii iluuisutamise kui ka jäähoki alal oluliseim osa varustusest ja seetõttu on tähtis, et need oleks korralikud ja vastupidavad.  E-poes leiad ka igasugused lisatarvikud, mida uiskude kasutamisel vaja oleks.

 

RIIETUS

 

Riietuse lehe all leidub nii suvist kui talvist riietust. Suvise valiku all on samuti nokamütsid.  Mütsid on pesapalli tüüpi. Kodulehe filtri abil saad teha valiku nii suuruse, värvi kui ka kaubamärgi järgi.

 

Teine kuum toode on hokisärgid. Võimsa prindiga või hea hingavusega – saad valida kõik omadusi koos või eraldi. Kuid kindel on üks – ükskõik, mis valiku teed, on see kvaliteetne.

 

TULE ŠOPPAMA!

 

Olles turul nii pikalt, saame aru kui tähtis on varustuse kvaliteet. Kui tahad soetada varustust garantiiga – vali meie hoki pood. Toetame sind tooteinfo jagamisega, et leiaksid endale sobivaima asja. Hoki uisud ja hoki kepid on kui lähemalt uurida väga palju üksikasjalikumad kui alguses tundub. Sirvi veebipoodi või tule kohale!

Alusta uut hooaega uue varustusega

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *