OSTA REISIKINDLUSTUS NING NAUDI PUHKUST TÄIEL RINNAL

Selleks, et reis oleks täielik on oluline, et sinul oleks muretsetud ka reisikindlustus. Kui reisikindlustus on taskus, siis ei pea sa muretsema lisakulutuste pärast. Ehk, kui sa juba oled teadlik, et plaanid reisi ajal teha midagi hulljulget või puhata liikudes rohkem, siis tasuks lisaks soetada ka tegevuste kaitsed (kaskokindlustus).  Aga reisikindlustus tuleks sõlmida ka siis kui aktiivseid tegevusi plaanis pole, sest me ju kõik teame kui üllatusi täis eluke võib olla. Just reisikindlustus kaitseb sind ebameeldivate üllatuste eest puhkusel olles. Tähtis asi, mille pärast reisil olles muretsetakse on arstiabi kvaliteet. Meie reisikindlustus katab kõik haiglate ja kliinikute

arved – ka erakliinikute, kus saab arsti juurde kiiremini kui mujal.  Kui satud reisil olles ohtlikusse olukorda ja ei oska esimese hooga kellegi poole pöörduda, siis on võimalik meiega ühendust võtta 24/7 ning me suuname sind abi poole!

 

REISITÕRKEKINDLUSTUS TEE JUBA VARAKULT

 

Reisitõrkekindlustus on kindlustus, mida soovitame sõlmida juba järgmise asjana pärast reisi ostmist. Kui reisimüüja on sunnitud reisi tühistama või lennufirma otsustab reisi ära jätta, siis saad juba kasutada reisitõrkekindlustuse hüvanguid. {Nii kindlustab sind reisitõrkekindlustus juba varakult ning ehk langetab ärevust, mis enne puhkusele minekut annab tunda}.  Samuti on reisitõrkekindlustus hädavajalik kui reisid laeva või lennukiga.  Et sa ei peaks muretsema ärajäänud lennu pärast uue pileti muretsemisest, siis reisitõrkekindlustus peaks kindlasti juba reisile minnes olla olemas.

 

REISIKINDLUSTUSE KALKULAATOR ANNAB KIIRELT VASTUSE HINNA OSAS

 

Kui kuid tahaksid võimalikult kiiresti teada kindlustuse hinda, siis saab aidata reisikindlustuse kalkulaator. Reisikindlustuse kalkulaator võtab arvesse erinevaid asjaolusid nagu reisi pikkus ja sihtkohariik. Kui sa pole kindel, missugune reisikindlustus on ikka parim, siis reisikindlustuse võrdlus on seade, mis annab vastused. Siiski tuleks tähelepanu pöörata ka teistsugustele tingimustele, mitte ainult maksumusele. Tehes valikut reisikindlustuse osas vaata samuti ka seda, mida ja mis tingimustel saad kindlustada. Seega peab arvestama, et kaugem sihtkoht ja ohtlikud piirkonnad hinda tõstavad. Samuti tõuseb hind kui puhkad aktiivsemalt.

 

KUI OLED OSTNUD REISI, SIIS KINDLASTI SOETA KA REISIKINDLUSTUS VÕIMALIKULT KIIRELT!

 

Reisikindlustuse võrdlus on parim seade, mis aitab valikut teha ja arvame, et otsustad meie kasuks!  Kanname hoolt enda klientidest ja tahaksime pakkuda kõige paremat võimalikku kindlustust soodsa hinna eest! |Meile on väga tähtis inimeste rahulolu ja seepärast on meie reisikindlustus just kliendile suunatud. Kindlustuslepingu saad sõlmida igal ajal!

 

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *