Võimas Blackjack

Blackjack erineb teistest populaarsetest kasiinomängudest selle poolest, et lisaks oma ajaloole, loetakse seda ka ainsaks mänguks, millega on võimalik reaalselt raha teenida. See muidugi ei tähenda seda, et on vaja sellega ka liialt palju tegeleda, kui oma õnne proovile panek pole küll kellelegi halba teinud. 

Enamikes kaardimängudes on põhieesmärgiks saavutada võitu olles tugevam kui teised mängijad, kuid Blackjack’i puhul on põhiline eesmärk võita diilerit. Samuti on väär arusaam, et mängu põhieesmärk on saada kaardikombinatsioon, mille koguväärtus on 21. Loomulikult 21 on võitu toov punktisumma, kuid mängija õnnelik kaardikombinatsioon sõltub sellest, milline kombinatsioon on diileril. Arvestades sellega, et diiler avab vaid ühe enda kahest kaardist, on mängijal mitu erinevat valikut, kuidas edasi toimida, kui endal pole õnnelikke kaarte, mille väärtus on 21 või selle lähedal.

Blackjacki reeglid

 

Kui üks diileri avatud kaartidest on äss, siis mängijal on järgmised võimalused:

  • hit –mängija saab diilerilt ühe kaardi;
  • split –seda võimalust kasutatakse juhtudel, kui on jagatud kaks ühesugust kaarti. Neid on võimalik ärajagada. Pärast seda, kui kaardid on jagatud, jätkab mängija nö kahte eraldi mängu, kuid tuleb arvestada sellega, et kasutades seda võimalust, peaks ka kahekordistama oma panust;
  • stand –jäetakse käik vahele ja ei saada lisakaarti diilerilt;
  • double – diiler jagab mängijale veel ühe kaardi ja panus kahekordistakse ning mäng lõppeb;
  • surrender –mängija annab alla ja kaotab osa enda panusest;
  • insurance –seda kasutatakse, et saada kasu olukorras, kus diileril on tõenäoliselt B Mitteametlikult nimetatakse seda kaotaja valikuks, sest võimalus, et diileril on Blackjack, on siiski üsna väike.

Kas on olemas blackjack’i strateegiad?

 

Paljud arvavad, et kasutades õiget strateegiat, on võimalik võita suuri rahasummasid ja teenida raha mängides Blackjacki. Üks populaarseimatest strateegiatest on kaartide lugemine (spordiennustused). On väär arvata, et see on keelatud. Kaardilugejad ei ole kasiino ja mängusaalide lemmik-külastajad, sest sellisel viisil on tõesti võimalik ka võita. Et seda vältida, paljud kasiinod kasutavad mitut kaardipakki ühe mängu jooksul ning samuti pööravad erilist tähelepanu sellistele mängijatele, kuna ka kasiino eesmärk on ju võita mängu.

 

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *