Kas Sina juba oled teadlik, et fototapeet on uuesti moes?

Jäädvusta ilusad hetked ning tee üks vahva kalender. Kalender sobib perfektselt ka kingina – emal oleks kahtlemata rõõm kauni kalendri üle. Veel üks hea lahendus on fotoraamat, kuhu saad lisaks piltidele mõned oma laused kirja panna.  Veebikauplus toodete seas on nii seina- kui ka lauakalendrid, kalendrid erimõõtudes. Leiad kindla peale endale sobiva!

Sul on võimalik printida fototapeediks foto endast, lemmikloomast või päikeseloojangust. Seinakleebised on täiesti ideaalne lahendus ühte tooni seinale. Kujunda ise endale kleebised meie kodulehel!

Kvaliteetne magistritöö köitmine on kõige viimane, kuid väga oluline osa töö valmimisel. Ei ole vaja riskida valmis diplomitööga ning tee köitmine parima teenuspakkuja juures. Kas Sul hakkavad visiitkaardid otsa saama? Kiire ja mugav visiitkaartide trükkimine meie juures! Kui aga Sinul veel puudub isiklik visiitkaart siis täna on hea hetk kaardi tellimiseks!

Fotolõuend – uudne trend!

Fotolõuend on riidest materjal, millele on prinditud vabalt valitud pilt. Lõuendile saab printida endale sobiva foto. Fotolõuend näeb välja nagu oleks tegemist ehtsa maaliga.

Millal sa viimati trükkisid pilte ja panid neid albumisse? Arvutist võivad pildid kaduda ühe hetkega, kuid fotoalbum jääb. Meie juures on fototrükk parima hinnaga aastaringselt. Vaata ka teisi pakkumisi meie lehel, sest ka teistes mõõtudes piltide trükk on hea hinnaga. Et fotode trükkimine sujuks paremini, vali kõik pildid, mida soovid trükkida juba eelnevalt eraldi kausa. Kui Sul ei õnnestu pildid üles laadida, võta ühendus meie kliendioega.

Aina enam populaarsust on kogunud fotode trükkimine riietele. Trükk t-särgile on kõige populaarsem, kuna seda kasutavad paljud meeskonnad. Miks mitte kinkida isale vahva särk laste piltidega? Trükk riietele sobib ka meeskondadele, kes tahavad ühtset logo näiteks trenniriietele. Meie juuures on kõik võimalik!

Igasugune trükkimine riietetele, fotode printimine, tassidele, lõuenditele ja palju muud! Tutvu kõikide võimalustega meie kodulehel.

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *